Ny Blogg

Kennel Vanaja

Copyright © All Rights Reserved

2015-12-28

 

Vi åkte till Moheda på Juldagen som också blev sista Utställningen 2015! Espirit Sangue Magnifica stod för sista Certet så visst var det lite extra nervöst! Nu slutade det på bästa möjliga vis då hon Vann öppenklassen med CK. Tävlade sedan vidare om Bästa Tik.VANN!!! Tog sista Certet och med det nya Titlar SEUCH, DKUCH, NOUCH Happy Happy. Ett Gott slut och ett Riktigt Gott Nytt År

 

2015-11-28

 

Många utställningar har det blivit under sommaren! Vi har varit i Tyskland ett par omgångar och tagit Cert med både Piraya och Espirit. Vi har även varit i Norge på Europa Utställningen, i Danmark Köpenhamns Vinnare, Dansk Vinnare med mycket mera. Nordisk Vinnare blir det den 13 Dec och sen får vi ta och summera 2015. Vi planerar även valpar i början av 2016 så uppdateringar kommer.

 

2015-04-07

 

Återigen så glömmer jag uppdatera denna sida då FB tyvärr blir där uppdateringarna sker. Valparna växer och har nu blivit 5v gamla. Valparna är stora och ser väldigt fina ut och det känns spännande att få följa dom och förhoppningsvis se lite framgångar i Utställningsringen. I Fredags var vi i Kista och ställde både Piraya och Espirit. Piraya fick Exellent, CK och blev Svensk Junior Vinnare - 15!!

Espirit Exellent, CK . Absolut Nöjd!

 

 

 

2015-03-04

 

I Lördag den 28/2 fick Guarana sina svarta små Lakristroll. Duktig mamma som verkligen tar hand om sina små på bästa tänkbara sätt. På Lördag den 7/3 träffas vi för en promenad på Revinge som valigt kl.11.00 Någon som vill följa med så hör av er.

 

 

2015-02-23

 

Premiär utställning för Alfas valpar som nu är 4månader. Alla skötte sig bra och alla fick fin Kritik. Vi ställde även upp i syskonklass och fick en bra bedömning även där som löd så här:

 

En fin syskonklass med god harmoni, väl typade valpar, bra huvuden, fina propotioner, fina rörelser. Ett gott resultat.

 

Nu är det inte många dagar kvar till Guarana ska ha sin kull. Spännande:))

 

 

2015-02-12

 

Då var både Espirit och Piraya röntgade med bra resultat! Espirit HD B ED O och Piraya HD A ED O.

Kan ju inte annat än vara glad! Espirit är just nu i Ungern på Winter Dog Show! Fyra dagars Utställning och första

 

dagen blev hon 2:a Bästa Junior Tik. Fortsättning följer!

 

 

2015-01-27

 

I går var vi iväg och gjorde ultraljud på Guarana. Det blev ett positivt besked då det visade att hon var dräktig. Nu väntar vi med spänning!!